Hodnocení obchodu

5,0 1439 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1423x
4
11x
3
4x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Mirka | 12.1.2021
Velmi rychlá dodací lhůta. Kvalitní zboží za přijatelnou cenu. Doporučuji dalším zákazníkům.
P Avatar autora Petra | 12.1.2021
Vše naprosto v pořádku, velmi rychlé vyřízení objednávky. Vstřícná komunikace při domlouvání osobního odběru mimo stanovenou dobu.
R Avatar autora Regina | 12.1.2021
Jsem spokojená vše v pořádku
L Avatar autora Lenka | 11.1.2021
Velice spokojena. Rychle dodani. Odpovídá popisu.
K Avatar autora klimesovailona1@seznam.cz | 9.1.2021
Ano
LK Avatar autora Lenka Kaplanova | 8.1.2021
Perfektní komunikace, spokojenost, zboží bezchybné
T Avatar autora Tereza | 7.1.2021
Velice spokojena. Rychle dodani. Hezke oblecky.
I Avatar autora Importováno z Heureka.cz | 2.1.2021
Výborná komunukace, rychlost odeslání.
K Avatar autora Katy | 1.1.2021
Maximální spokojenost, jako vždy. Jsem stálým zákazníkem. Zboží kvalitní, dodání velmi rychlé, komunikace úžasná. Velké doporučení.
JP Avatar autora Jana Pohlova | 31.12.2020
Spokojená jsem maximálně.Rychle dodání a věci jsou úžasné.
I Avatar autora Importováno z Heureka.cz | 29.12.2020
+ Rychlost dodání
+ Komunikace na jedničku

I Avatar autora Importováno z Heureka.cz | 28.12.2020
+ Rychlost dodání
+ Krásné věci
+ Dobrá kvalita
+ Příznivé ceny

E Avatar autora Eliška | 27.12.2020
Rychlé dodání,skvělá komunikace,spokojenost s kvalitou zboží.
JH Avatar autora Jan Havelka | 27.12.2020
Vše proběhlo dle očekávání v pořádku.
M Avatar autora Michaela | 27.12.2020
Rychlé dodání a velká spokojenost s kvalitou. Velmi doporučuji!
JD Avatar autora Jaroslav Daněk | 26.12.2020
Vše v pořédku
V Avatar autora Veronika O. | 25.12.2020
Oblečení zde nakupuji pro dceru od narození. Vždy výborná kvalita. Je potřeba počítat s tím, že po vyprání a vysušení v sušičce se oblečení zmenší (je to bavlna). Dcera 6.5 měsíce nosí aktuálně velikost 9-12měsíců. Je ale neobvykle dlouhá, podobný problém máme tedy i u jiných značek. Servis eshopu výborný. Nemůžu si stěžovat.
ZL Avatar autora Zapletal Lukáš | 25.12.2020
Vždy spokojenost a hlavně rychlé dodání, kvalitní oblečení :)
I Avatar autora Importováno z Heureka.cz | 21.12.2020
+ Přehledný eshop
+ Rychlé dodání
+ Kvalitní zboží za dobré ceny
+ Komunikace
+ Vstřícnost

Objednávám již po několikáté a jsem maximálně spokojena. Nyní jsem svou chybou objednala špatnou velikost,po telefonické dohodě nebyl problém v okamžitě výměně (vzhledem k absenci požadované velikosti mi bylo nabidnuto vracení peněz,Já si však vybrala jiné zboží a vyměnila jej). Za mě super obchod,komunikace
NC Avatar autora Naděžda Chounová | 21.12.2020
Spokojejost,kvalita,rychle dodani.

Stránka 2 z 72 , položek celkem: 1439

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.